26 Haziran 2015 Cuma

Film Önerisi ♥ / "Galliyan - Ek Villain" / Seni Neden Geç İzledim?

Herkese Merhaba :) 
Bugün bir film önerisi vermeye geldim. Hint filmlerini sever misiniz? Ben çok seviyorum. Amir Khan'ın kalitesi tartışılmaz. :) Fakat bu sefer farklı yakışıklı bir ana karakterimiz var. :) Sidhart Malhotra ve onunla baş rolü paylaşan Shraddha Kapoor. Aksiyon, gerilim ve hemde aşk içeren bir film. Bu filmi nasıl geç izlemişim dedim kesinlikle.

Guru adlı gencimizin intikam almak için yaşayacağı hikaye anlatılıyor. Aslında kendini kötü, acımasız olarak gören Guru aşık olmasıyla hayatı değişmeye başlıyor. Ama ne yazık ki mutluluğu başlamadan yarıda kalıyor. Ve onun için artık intikam başlıyor. Ben bu ikiliyi çok yakıştırdım başka filmlerde de görürüz umarım. ^^ Ya ben konuşmayayım yoksa bütün filmi anlatırım siz en iyisi açın izleyiiin. :D



Filmin tanıtımı şöyle:
Guru, Prahlad adında bir politikacı için çalışan sessiz görünüşlü ama oldukça acımasız bir gençtir. Karanlık geçmişi Guru’yu rahatsız etmekte, onu geceleri uyutmamaktadır; ta ki Aisha adında bir kızla tanışana kadar. Aisha’ya aşık olan, ve ona evlenme teklif eden Guru, tüm hayatını ona göre yeniden düzenlemeye de hazırdır. Hatta işinden istifa eder, ve Goa’dan ayrılarak Mumbai kentine yerleşir; tek isteği yeni bir hayata başlamaktır. Tam her şeyim kusursuz gittiği bir anda, Aisha bir saldırıya kurban gider. Hayatının karardığını hisseden Guru, intikam duygusuna hakim olamamaktadır. Guru bu duygunun peşinden gidecek, ve hem Aisha hem de kendisi hakkında hiç bilmediği şeyler keşfedecektir.

Fragman:


Seveceğinizi düşündüğüm bir bölüm: 


Şuradan izleyebilirsiniz tık yapın:

Siz bu filmi izlediniz mi? İzledikten sonra lütfen yorumunuzu bana yazın. :)
Bloguma abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın, sevgiler ♥

7 yorum:

  1. Merhaba hoşgeldin hemen geri dönüş yapıyorum blogunuza :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben de blog keşif etkinliğinden geldim, tam yerine gelmişim izleyecek film arıyordum takibe aldım. :)
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiin :) Hemen geri dönüş yapıyorum umarım filmi beğenmişsindir :)

      Sil
  3. Filmi sitemizden önerdiğiniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Görüşlerinizi merak ediyorum. Lütfen bana yazın. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...