29 Ağustos 2015 Cumartesi

Uyumsuz 2 (Kuralsız- İnsurgent)

Herkese Merhaba! :)
Cumartesi akşamında işiniz yoksa size film önermeye geldim. ^.^
Eğer Uyumsuz serisinin ilkini izlemediyseniz birinciyi izleyin. Film kitaptan uyarlanmış fakat ben kitabını okumadım bu yüzden kitaptaki hali nasıldır bilmiyorum. :)

Film İzle

İlk serinin fragmanlarından:

Başta çok fazla bilim kurgu gibi zannetsekte daha çok aksiyon içeriyor. Filmin kendi konusu şöyle:
Uyumsuz 2

Tris Prior (Shailene Woodley) sevdiği insanları ve kendini kurtarmak için amansız bir savaş vermektedir. Bir yandan da fedakarlık, kimlik, bağlılık, kurallar ve aşkla ilgili evrensel sorunlarla boğuşmaktadır. Üstelik savaş başlamak üzeredir ve herkes bir tarafı seçmek zorundadır, tarafsızlık söz konusu değildir. Telafisi mümkün olmayan hatalar söz konusudur ve Tris’in tek şansı “Uyumsuz”luğunu kabul edip öyle mücadeleye devam etmesidir.

Filmden sahne:


Filmin ilk serisinde "Dürüstlük, Fedakarlık, Cesurluk, Dostluk, Bilgelik" adı verilen bu grupların her biri farklı bir erdemi temsil ediyor. Tris Prior uyumsuz ve uyumsuz olanların pek sevildiğini söyleyemeyiz. :) Birçok yorumda Açlık Oyunları serisi gibi olduğu söyleniyor. Aslında doğru fakat ondan ayıran birçok yönü var bence. Ama Açlık Oyunlarını izlediyseniz bence bu filmi daha çok seveceksiniz. 

Uyumsuz serisinde başrolde olan Theo James kesinlikle dikkat çekiyor. :) Uyumsuzun ilkini izledikten sonra Theo James'in dizisini bile izledim yani :) Bu arada ona da göz atmanızı tavsiye ederim Polisiye ve akıcı bir dizi fakat 13 bölümlük.. "Golden Boy" tık

Eğer aksiyon içinde biraz bilim-kurgu olan ve biraz da aşk olan filmler hoşunuza gidiyorsa Uyumsuzu izlemeden geçmeyin. :)
Theo James


Siz bu filmi izlediniz mi, beğendiniz mi? Lütfen yorum olarak bana yazın :)
Bloguma abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın, sevgiler :)


4 yorum:

  1. merhaba blog keşiften bloğunuzu buldummm ve beğendim izlemeye aldım sizi bana da beklerim :D http://blogbakkali.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Hey Merhaba :)
    Bu filmi aslında izledim fakat yayına girip ne yazdığınızı merak edip okumamın sebebi, acaba filmi insanlara nasıl tanıtmış ve duygu aktarmasını başarıyla gerçeklşetirebilmiş mi?
    Çok beğendim ve nerdeyse filmi bir daha izleyesim geldi :) Başarılar..

    YanıtlaSil

Görüşlerinizi merak ediyorum. Lütfen bana yazın. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...