25 Temmuz 2016 Pazartesi

Film Günlüklerim - Işıklar Sönünce / Lights Out


Herkese yeni haftadan merhaba! :)
Aralıklı da olsa yazılarıma devam etmeye çalışıyorum. 1 haftadır staja başladım. İç mimarlıkta çalışıyorum. Fırsatım olmuyor yazı girmek için maalesef. Ama bloglardaki yazıları takip ediyorum, okuyorum sizi. 
Dün sinemaya gittim ve merak ettiğim bir filmi izledim. Snapchat'e de efekti de gelmişti daha da merak etmiştim. "Size Korku Seansı'nı getiren stüdyo'dan" açıklaması beni daha fazla çekti. Çünkü gerile gerile izlediğim filmdir.
Işıklar Sönünce 22 temmuz'da vizyona çıkan yönetmenliğini,önemli ilk yönetmenlik denemesi olan David F. Sanderberg'in yaptığı, Eric Heisserer'in yazdığı ve Lawrence Grey, Heisserer, James Wan, Sandberg'in ürettiği 2016 yapımı bir Amerikan doğaüstü korku filmidir.

Işıklar Sönünce Filmin Konusu:

Rebecca (Teresa Palmer) çocukluğunda ışıklar söndüğünde yaşadığı korkuları artık geride bıraktığını düşünmektedir. Ancak erkek kardeşi Martin de (Gabriel Bateman) ışıklar kapalı olduğu zaman benzer bir şeyle karşılaştığını açıkladığında Teresa, çocukken yaşadığı ve akıl sağlığını az kalsın kaybetmesine neden olacak kötü anılarla yeniden yüzleşmesi gerektiğini anlar. Bu korkutucu varlığın bir şekilde anneleri Sophie ile bağlantısı vardır ve Rebecca gizemi çözmeye yakın olsa da hayatlarının, özellikle ışıklar söndüğünde tehlikede olduğunu inkar etmenin artık mümkün olmadığını kavrayacaktır.

Filmde Diana adında ölmüş birisi var ve Rebecca ve Martin'in anneleri Sophie ile bağlantısı var. Anneleri kocasını kaybettikten sonra Diana yine yalnız bırakmıyor. Sürekli rahatsız ediyor. 
Rebecca'nın üvey kardeşi Martin Diana'yı farkediyor ve uyuyamıyor, korkuyor. Rebecca ile Diana'yı annelerinden uzaklaştırmak için çabaya giriyorlar. Martin filmde çok sempatik bir çocuk kesinlikle daha çok görmemiz gerekiyor. :)


Filmde gerildiğim sahneler oldu kesinlikle. Korku seansı tadında bir şey bekliyordum. Ve isteğimi karşıladı kesinlikle. Bir de sinemada olunca daha beğenerek izledim. 
Korku filmlerini genelde gözlerini kapatarak zıplayarak ederek izleyenlerden değilim gayet normal izlerim. :D Ama bu filmde gerildiğim kısımlar oldu diyebilirim.
Filmin sonunda duygulandığım bir kısım oldu e niye olduğunu söylemeyeceğim tabi ki tüylerim diken diken oldu derler ya aynen öyle oldu :)



Diana ile Martin2in Karşılaşması

Işıklar Sönünce:
Yapımı: 2016, ABD
Tür: Korku
Yönetmen: David Sandberg
Oyuncular: Teresa Palmer , Billy Burke , Alicia Vela-Bailey , Emily Alyn Lind , Alexander DiPersia
Senaryo: David Sandberg
Yapımcı: James Wan , Eric Heisserer

Işıklar Sönünce Fragman:



Eğer vaktiniz varsa izlemeye gidin derim. Filmin sonunda Rebecca ve Martin'e ne olacak? Anneleri kurtulabilecek mi? Tavsiye ederim. :)
Siz bu filmi izlediniz mi, önerebileceğiniz gerilim türü film var mı?

20 yorum:

  1. ayy artık hiç gelemiyorum böyle filmlere eskiden o kadar çok severdim ki artık ciddi ciddi korkuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abla valla bende izlemekten hiç sıkılmadığım tür diyebilirim :)

      Sil
  2. Ebru eskiden ben de çok severdim. Artık yaşlandım mı bilemiyorum, korkuyorum. :) Hiç izleyemiyorum gerilim, korku.

    YanıtlaSil
  3. Ben izlesem kesin 1 ay etkisinden çıkamam 🙈 Üniversite zamanlarında deli gibi izlerdim korku filmlerini. Tek başıma hem de. Ama sanırım şimdi o kadar cesur hissetmiyorum kendimi ☺ Yine de merak ettim ama 😁 Sevgiler..

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tavsiye ederim sinemada izlenmeli özellikle :) Benden de sevgiler :x

      Sil
  4. Merhabalar blogunuzu yeni kesfettim gfcden hemen takibe aldim bende beklerim sevgiler 😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. görmemiştim izlerim. bi deee kolaylıklaar başarılaar :)

    YanıtlaSil
  6. Korku filmlerini çok nadir beğeniyorum, az önce hangi filme gitsem diye bakarken bu filmi gördüm ve konusunu merak ediyordum, izleyen birinin yorumunu almak güzel oldu. Sanırım evde izleyeceğim türden bir film bu. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  7. Farkındayım öyle dediğinizin, sinemada izlemem sonradan evde izleyebileceğim türden bir film olduğunu belirtmek istedim bende. :)

    YanıtlaSil
  8. James Wan sonuçta bu gerçekten harika bir film :)

    YanıtlaSil
  9. O kadar çok kesinlikle diyorsun ki. Bende kesinlikle izlemeliyim dedim :)

    YanıtlaSil

Görüşlerinizi merak ediyorum. Lütfen bana yazın. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...