4 Temmuz 2015 Cumartesi

Haziran Favorilerim 2015 - Elimden Düşmeyenler Kulübü ^^

Haziranın son mısralarındayız. Günlerden ne bilmiyorum ama Bugün de seviyorum seni.. 
Mısralarıyla giriş yapmak istedim Haziran ayı favorilerime :)

Haziran ayında en çok kullandığım ürünler ve kısa yorumlarım var bakalım bunlar neymiş? Görüşlerim bana aittir ve herhangi bir tanıtım yazısı değildir, görseller bana aittir. :)





Haziran Ayında Kullandığım Saç Ürünlerim:

Schwarzkopf Gliss Million Gloss - Parlaklığını Yitirmiş Mat Saçlar İçin Şampuan

Benim saç tellerim ince ve yağlı. Bu şampuanı merak ediyordum ve herhalde bimde saç kremi ile birlikte set geldiğini görünce hemen aldım. Şuanlık memnunum. Saçlarım çabuk yağlanmıyor. Tabi ki yağlanma süreci saçınıza yaptığınız uygulamalara göre değişir, bu yüzden aynı olmayabilir. Çok hoş bir kokusu yok bence tek eksiği bu eğer formül yenilenip kokusu da güzel olursa bence devamlı kullanılabilir. Şuan parlaklık konusunda net bişey söyleyemeyeceğim ama dokunduğumda daha canlı hissediyorum. Daha fazla yorum için isteyen olursa ayrı bir yazı yazabilirim. :)

Schwarzkopf Gliss Million Gloss - Parlaklığını Yitirmiş Mat Saçlar İçin Saç Kremi

Saç kremini şampuanla birlikte kullanıyorum. Saçlarım çok çabuk açılıyor. Bana göre birçok saç kremine göre başarılı en azından yağlandırmıyor.


Avon Kayısı ve Shea Özü içeren Saç Açıcı Spreyi


Aylardır favorim olan ve banyodan çıktığımda elimden düşmeyen saç açıcı spreyim. :) Saçlarım ince telli ve uzun bu yüzden açarken çok zorlanıyordum. Fakat bu ürünü ıslakken sıkıyorum ve hemen açılıyor. Çocuklarınızda da kullanabilirsiniz. Kokusu harika ve birkaç saat kalıyor. Kesinlikle tavsiyemdir. :) 

Haziran Ayında Kullandığım Cilt Bakım Ürünlerim

Pure Beauty White & Bright Cleansing Foam (Yüz Temizleme Köpüğü)

Bu ürün de birkaç aydır favorim. :) Maalesef Sivas'ta yok bu yüzden kıyamıyorum her gün kullanmaya. Watsons'larda satılıyor ve ne yazık ki henüz Watsons Sivas'ta yok. Bu ürünün özellikleri özellikle makyaj kalıntıları ve UV ışınlarının etkilerini azaltıp cildi yenilemeye yardımcı oluyor. Eğer özellikle gün içinde çok dışarıdaysam akşam mutlaka bununla yıkıyorum ve acayip rahatlıyor yüzüm. Ayrıca yıkadıktan sonra yüzüme beyazlık veriyor bunu söylemeden geçemeyeceğim. İçinde pembe granüller peeling yaparak tertemiz yapıyor. Çok memnunum yeniden gidince hemen alıncak ^^

Haziran Ayında Kullandığım Makyaj Ürünleri 

Farmasi Queen Maskara

Elimden düşmeyen ve sanırım uzun süre düşmeyecek olan maskara. Kıvırması, kirpiklerimi gün içinde aynı halini koruması, siyahlığı harika. :)
Ayrıntılı yazısını okumak için şuraya tık :) Favori Rimellerim


Avon Calming Effect Rahatlatıcı Etkili Işıltı Veren Fondöten

Ben fondöten kullanmayı pek sevmiyorum ve yüzümde öyle ihtiyacım yok, sürsem bile tüm yüzüme hiç kullanmadım. Fakat eğer bi sivilce, kızarıklık vs olursa elim bu fondötene gidiyor. Avon'un birçok yüz ürünleri kalitesiz. Fakat bu ürün bende ekstra bir sivilce vs yapmadı tüm yüzüme uygulamadığım için de benim için yeterli oluyor. Kapatıcılığı orta derecede fakat sürdüğünüz bölgeyi aydınlattığı için aynı etkiyi veriyor. 

Diadermine Çift Fazlı Göz Makyajı Temizleyicisi

Benim favori göz makyaj temizleyicilerimden. Bu ayda elimden hiç düşmedi çünkü rimel sürerken illa ki bulaştırıyorum ve kulak çöpüne biraz damlatıp su bazlı rimeli bile hemen temizliyor. Gözlerimi yakmıyor. Bitti minnacık kaldı bitenlerde yazısı görünüyor şimdiden. :)

Nivea Essential Care Lipbalm 

Elimden düşmeyen dudaklarımın kurtarıcısı lip balm :) Sanırım bu 2 aydır hiç elimden düşmüyor ve hala bitmedi. ^^ Çok yağlı bir yapısı yok ve yumuşak dudaklarımı nemsiz hissettiğim an sürüyorum ve yumuşacık oluyor. :)


Haziran Ayında Kullandığım Kişisel Ürünler


Duru Gourmet Duş Jeli - Yaban Mersini

Geçen aylarda farklı bir duş jeli kullanıyordum bu ay Duru'nun bu mis kokulu duş jelini kullanıyorum. Temizlemesi ve kokusu çok güzel, kalıcılığı birkaç saat. :)

Avon Care Aloe Vera El Kremi

Yaz ayına girince el kremlerimde sürdüğümde elimi daha ferahlatan kremler tercih ediyorum. Bu aloe vera el kremi de ellerimi sürdüğümde rahatlatıyor ve kokusu da çok hoş tertemiz bir kokusu var. :)

Benim Haziranda elimden düşmeyenler bunlardı. 
Umarım faydalı ve okuması sıkmayan bir yazı olmuştur. :)
Yorum yapmayı ve bloguma abone olmayı unutmayın ♥

8 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  2. rimel ilgimi çekti hemen gidip yazısını okumam lazım....

    YanıtlaSil
  3. güzel bir yazı olmuş atlım nivea lip balm,duş jeli ve gliss şampuan ortak favorimiz bana da beklerim
    desteklerinizi bekliyorum
    BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
    İNSTAGRAM:evintekkizimona
    YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım okuduğun için :) Hemen dönüş yapıyorum bloguna ^^

      Sil
  4. merhaba canım çok begendim yazını blog keşif etkinliğinden geliyorum bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ediyorum hoşgeldin geliyorum hemen :)

      Sil

Görüşlerinizi merak ediyorum. Lütfen bana yazın. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...