23 Mart 2016 Çarşamba

Mim Günlükleri ^-^ -Blog Yazarları Ne Düşünüyor?

Blogger, Blog Yazarları

Herkese Merhaba :)
Dersim bitmiş gelmişim dinleniyorum blogumla ilgileniyorum. Yorumları cevaplıyorum, yorum bıraktıklarımı kontrol ediyorum. Bir de baktım ki mimlenmişim! ♥
Benim okumayı ve yapmayı sevdiğim blog etkinliklerinden biridir. Beni sevgili İnci Misali mimlemiş çok teşekkür ediyorum. :) Hadi başlayalım!

1- Blogla tanışmam nasıl oldu?

Blogla 2014 yılında tanıştım. Blogların çoğunu okurdum ve kendi blogum vardı. Fakat çok sürmeden kapatmak zorundaydım kapattım. Daha sonra site yazarlığı yaptım. Ama kendime ait blogum olmasını özlemiştim. Yeniden döndüm Haziran 2015'ten beri yazmaya çalışıyorum :)

2- Neden Blog yazıyorsun ?

Çünkü yazmayı seviyorum. İçimden geleni yazmak, paylaşmak, ürünleri incelemek yorumlamak hoşuma gidiyor. Ayrıca kendime ait bir yerim var neden yazmayayım? :)

3- Yakın çevrenizdeki insanlara bloğunuzdan bahsediyor musunuz ?

Evet söz ediyorum çevremdekilerin çoğu bilir. Bazıları ne olduğunu anlamasa da faydalananlar da çok :)

4- İlk yazınızla son yazınız arasında ne gibi fark var ? 

İlk yazı bebeklik, son yazı acemilik, kalfalığa geçerim umarım. ^-^

5- Blog yazmak yaşantınıza neler kattı ?

Blog yazmak sorumluluk verdiğini düşünüyorum. Düzenli yazı yazmayı öğretti. Önceden mesela kullandığımız işimize yarayan bir ürünü kimse bilsin istemezdik galiba. Ama blog olayı paylaşmayı öğretti. :) Hiç karşılaşmadığımız, tanımadığımız kişilerden bir şeyler öğrenip dost olabilmeyi öğretti. :)

6- Hangi kaynaklardan ilham alıyorsun ?

İlham perilerimden ^-^ Yani bana ilham veren her şeyden.

7- Diğer blog sahipleriyle iletişim kuruyor musun?

İnstagram'da takipleştiğim var. Bloglarda yorumlaştıklarım tabi ki var. Fakat yüz yüze görüştüğüm ya da mesajlaştığım kimse yok. Olsun isterim :)

8- Rahatsız olduğun bir konu var mı ?

Galiba var. Mesela bloguna yorum yapılan blogger'ların cevap vermemesi. İstediği kadar yoğun olsun burada bir şeyler paylaşıyorsa, yorumlara da o kadar önem verilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Haksız mıyım?

Benim cevaplarım böyleydi. Okuyan herkese teşekkür ederim :) Eğer yapmayan varsa yoruma ben yapmadım yazabilir mi? Mimleyeceğim :)
Mimlediklerim:
Bal'ın Kokusu

35 yorum:

  1. Çok güzel yazmışsın ve çok haklısın!
    O kadar vakitsizliğimde bile geç de olsa muhakkak dönerim, yetişemesem bile es geçmem hep listemde durur her fırsat bulduğumda giderim, yazarım..

    Sen daha acemiysen eyvah eyvah biz ne yapalım ;) Çok güzel bir değerlendirme olmuş, hem de özet, eline sağlık! İyi ki yazıyorsun ve ziyaretleri hiç eksik etmeyip mutlu ediyorsun bizi :)
    Teşekkür ederiz bunun için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben ne kadar güzel bir yorum aldım şimdi ♥ :)
      Hak verdiğin için teşekkür ederim Dağınık Anne'miz valla acemiyim tabi ki :)
      Çok teşekkür ederim sende eksik etme :x

      Sil
    2. Asıl ben nasıl güzel bir tepki aldım böyle Menfi :D çok güzel bir cevap çok teşekkür ederim :)
      Ay küçük kalbim de varr çok şirin :))
      Tamam ben de eksik etmem sen de etme anlaşalım :*

      Sil
  2. Bu arada İnci misali'ni bilmiyordum, sayende öğrendim ve takibe aldım, teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok içten yazmışsın. Sonuna kadar katılıyorum sana, yorumlara bir teşekkürle de olsa geri dönülmeli, ben de çok titizleniyorum bu konuya.
    İyi ki yazmaya başlamışsınız ve böylece tanışmışız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum bir şeyler katabiliyorsam buraya ne mutlu bana :)

      Sil
  4. iyi ki bkog yazıyorsun .... bloglara yapılan yorumlara cevap verilmemsi konusuna gelince bende geç cevap veren bloggerlerdenim ama inan haklı mazeretlerim var... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç olsun güç olmasın ama yine de verilsin. :) Sonuçta okuyuculara verilen değer bir nebze burdan anlaşılabilir. Farklı bir platform olsa gözden kaçabilir ama blogda denetleme yetkimiz olduğu için cevap verilmesinde zor olmayacağını düşünüyorum. Benden de sevgiler :)

      Sil
  5. Merhabalar
    Bende yapmıştım bu mimi güzel bir mim, blogger arkadaşları tanımak adına çok güzel bir mim, bence bu tür mimler daha fazla yapılmalı.

    8.soruda, ben elimden geldiği kadar kendi bloğumda ve diğer bloglarda yaptığım yorumlarım mutlaka takip etmeye çalışırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, hoş geldiniz.
      Ne güzel yapıyorsunuz tebrik ederim :)

      Sil
    2. Hoş buldum, teşekkür ederim.

      Sil
  6. Çok güzel bir mim olmuş kaleminize sağlık. Haklısınız bende ne oşursa olsun yapılan yoruma cevap verilmedimi üzülüyorum. Benim yorum kutumda bir sorun var galiba bazen yorumlar bir hafta sonra görünüyor ama yinede onlarada cevap veriyorum. Bu ara sayfamdaki sorundan dolayı yorum yapamıyor ve cevap veremiyorum ama onun çözümünüde bizzat blogları gezerek cevap vermekte buldum :). Elimden geldiğincede yetişebildiğim kadarıyla ziyaret etmeye çalışıyorum herkesi bazen eksik kalabiliyorum tabii :(. Eğer bu ziyaretler içinde sizi de atladıysam lütfen kusuruma bakmayın. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah ne kusuru dediğim şeyi anlamışsınızdır hiç umursamayan bloglardan bahsediyorum ben, benden de sevgiler :)

      Sil
  7. Canım çok güzel yazmışsın. :) Özellikle 8.ci soruya hitaben bir kaç kez bende denk geldim ama çok sütünde durmadım. Tabi hoş bir durum değil, insan ister istemez bir geri dönüş bekliyor. Ben yeni bloggerım ama ona rağmen beni severek takip eden ve yazılarımı okuyan güzel insanlara yorumları cevaplamaya ve sık paylaşım yapmaya özen gösteriyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel anlatmışsın seni biraz daha tanımış oldum :) Bu arada nasıl yaptım bilmiyorum bloguma son yaptığın iki yorumu da silmişim. Cevap yazmak için girdim bi baktım silindi diyor. Çok üzüldüm, yanlış anlama lütfen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır hayır ben sildim ürünün serisini şaşırıp yanlış ürünü söylemişim o yüzden sildim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Yorumlara yapılmayan yorum konusundaki düşüncene sonuna kadar katılıyorum. Zamansızlıktan değil o çoğu zaman zaten. Öyle tercih ediyorlarmış kendileri... :/
    Yakın çevre anlamıyo ne yapmaya çalıştığımızı. Ben söylemiyorum artık kimseye :))

    YanıtlaSil
  10. kalfalıktan sonrada usta olursun inş :) bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  11. cok sevımlı bı mım bu :) zevkle okudum :) burda olmandan mutluyum ustelık yenı tanısmıs olmama ragmen =) kendını acık et demıssın e ben yapmadım madem :/ zorla mım ıstemek gıbı oldu bu da ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben zorluyorum burada hayır mimledim hemen :D

      Sil
    2. teşekkür ettim o zaman :D yapıcam :D

      Sil
    3. yayın hazır yarına yayına girerim heralde :) lınkını bırakmaya gelırım gelemezsem ertesı gune gel :D

      Sil
  12. ayyyyy baksanaaaa senin ilham perilerin çok tatlı ki amaaaa :))))

    YanıtlaSil
  13. yorumlara cevap vermeyen oluyo mu yaaaa dövelim onlarııııı :)

    YanıtlaSil
  14. Çok Güzel Paylaşımda Bulunmuşsun :)) İçtenlikle :) Hiç Sıkılmadan Okudum ve hatta yorumları bile üzerine okudum. Özellikle bloğun bize kattıkları kısmında çok güzel bir cümleyle belirtmişsin. Blogger Bize Gerçekten Paylaşmayı Öğretti :))
    http://benimsevimlidunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim değerli yorumların için :x
      Bence de paylaşmayı öğrendik :)

      Sil

Görüşlerinizi merak ediyorum. Lütfen bana yazın. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...