1 Eylül 2015 Salı

Ağustos Favorilerim 2015 - Elimden Düşmeyenler Kulübü ^^

Herkese Merhabaa :)
Elimden Düşmeyenler Kulübünün 3.serisindeyiz. Eğer Haziran ya da Temmuz favorilerime göz atmadıysanız tık yapın ayların üzerine ^^
Bakalım bu ay neler elimden düşmemiş?




Saç Ürünlerim:

Şampuanlarım yine aynı Schwarzkopf Gliss Million Gloss ve Avon BB Şampuan. Avon'un bb şampuanından oldukça memnunum. Ki avondan beklemediğim şekilde. Yumuşacık yapıyor ve daha canlı hissettiriyor. Fakat bir ara yaşadığım saç dökülme sorunum yine var bunun için bir şeyler yapmam gerek bana önerebileceğiniz bir şampuan ya da bakım var mı?

Saç uçlarıma Avon Kuru ve Yıpranmış saçlar için kırık onarıcı saç spreyini kullanıyorum. Saç uçlarımı çok güzel kokutuyor ve sıktığımda daha canlı duruyor.
Avon Kuru ve Yıpranmış saçlar için kırık onarıcı saç spreyi

Bakım Ürünlerim:
Bakım ürünlerimde yazısını yazacağım ve çok sevdiğim ayak kremimle başlamak istiyorum. :)
Flormar Ayak Kremi 3 tl'ye aldığım ve bence birçok kreme göre başarılı nemlendiren kremim.
Ayaklarıma her gece sürüyorum ve yumuşacık yapıyor şimdilik yorum yapmayacağım yazımda okursunuz ^.^


Flormar Ayak Kremi

Vücudumu nemlendirmek için Avon Pamuksu Vücut losyonunu kullanıyorum. Banyodan çıktığımda vücuduma ya da yüzümü nemlendirmek için de kullanıyorum. Eğer banyodan sonra kuru bir cildiniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. 700 ml uzun süredir bitmiyor. :)


Avon Pamuksu Vücut Losyonu

Yüzümü günlük toniğimle temizliyorum (Farmasi Günlük Canlandırıcı Tonik - Favori Toniğim! ♥) ama sürekli onu kullanmak istemediğim için hem daha fazla faydalı olan gül suyumu kullanıyorum. Benim kullandığım Rosense Gül Suyu yüzüme alerji yapmıyor ve kalıntıları da temizliyor. 


Rosense Gül Suyu

Son olarak banyoda bacaklarım ve ayaklarım için kullandığım sabunumdan bahsetmek istiyorum. Eğer selülit ya da çatlak sorununuz varsa Üzüm çekirdeği sabununu kesinlikle tavsiye ederim. Oluşumunu engelliyor, bacaklarınızı yumuşacık yapıyor. Ayaklarınıza kullandığınızda da yumuşatıyor ve ayak kokusu probleminiz varsa kullanabilirsiniz. 


Üzüm Çekirdeği Sabunu

Kozmetik Ürünlerim:

Kozmetik ürünlerinde bu ay farklı şeyler kullanmadım. Ama elimden düşürmediğim Color Me'nin Lip Care'lerini sürekli kullandım. Vişne ve Işıltı daha çok elimdeydi. :) Nemlendirmesi ve doğal renk vermesi en sevdiğim! ^.^

Color Me Lip Care Dudak Balmı

Benim Ağustos Ayı Favorilerim bunlardı. Umarım yazımı beğenmişsinizdir. :)
Bloguma abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın, sevgiler ♥



4 yorum:

  1. merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğunuzu takibe aldım bende bekliyorum bloğuma ;)

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Yaa bisey sorcam bnde de lip care var ama çilek dısında hepsi var çilekliden kullanıyorsanız fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilekli biraz daha parlaklık veriyor ama her zaman kullanabilecek şekilde değil :)

      Sil

Görüşlerinizi merak ediyorum. Lütfen bana yazın. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...